Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzellik Nedir? Ders 1

Cafein

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, Vatandaşlar, Patiler!

Görüyorum ki, kavramlar kaymaya, yozlaşmaya başlamış, sıcak yaz aylarının ve yükselen hormon değerlerinin etkisiyle serseme dönmüş, her gördüğümüze güzel der olmuşuz. Bu durum böyle devam etmeeeez!

Aylin Aslım ve Fatih Ürek'e güzel diyen arkadaşlara nazaran, size asıl "güzel" nedir gösterelim. Bakınız Liv Tyler, işte güzel budur, makyajlı makyajsız her türlü tarz ve endamda güzeldir, sesi de güzeldir, duruşu da hoştur. Kendisinin bazı "güzel"lerde olduğu gibi şımarıklık huyu da yoktur.

İnceliyoruz nedir, yüzde simetri arıyoruz... Var mı var. Demek ki güzel olmak için ilk şartı geçti. Sonra dikkat çeken noktalara bakıyoruz, burun düzgün, gözlerde şaşılık, şehlalık gibi bir problem yok. Sadece dudaklar biraz büyük denebilir ki bu dolgunluk bakanın içinde kıpırtılar oluşmasına yol açar, iyi bir şeydir.

Arkadaşlar! Azıtıp yoldan çıkmayınız, rahatsız edici olmayınız! Güzel denen şey işte budur![signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi liv tyleri inceledin ama ben cok merak ediyorum..
Ya bastan soyleyeyim lotr da fln acayip hosuma gitti ama Cine5 Fantasy TV reklamlarında yüzünü görünce agzım acık kaldı :D Vayy be ne elfmiş bu arwen ablamız[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

Yuh yani ohaaaa..Eğlen işte kızla..Elf melf :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

birisinden rica ediyorum babasının resmini koysunda genlerde mükemmel çekilim nasıl oluyor görelim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 15 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
Ben eğlenilecek kız istiyorum bu evlenilecek kız..

Bunu al ev işi yapsın ütü yapsın,yemek yapsın,çamaşır filan yıkasın başka bi işe yaramaz ..!!!

Bunu da duydum ya, artık ölürsem gözüm arkada kalmaz.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 15 Ağustos 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
bu fotoğraflarda photomanipulation olmadığı nereden belli peki ey türk gençliği?

+1
bu liv teylır mış hedeymiş hödöymüş yataktan kalktığı gibi sıfır makyajla kalkmış bi halini bulupda koyun bakalım yine öyle ağzınızın suyu akacakmı..hey allahım..banada o kadar güzellik ürünü kullansalar güzel olurum..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 15 Ağustos 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cafein, 15 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar, Vatandaşlar, Patiler!

Görüyorum ki, kavramlar kaymaya, yozlaşmaya başlamış, sıcak yaz aylarının ve yükselen hormon değerlerinin etkisiyle serseme dönmüş, her gördüğümüze güzel der olmuşuz. Bu durum böyle devam etmeeeez!

Güzellik göreceli bir kavramdır. Benim için güzel olan senin için güzel olmayabilir. Bu yüzden lütfen başkaları adına konuşma[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu o zaman tartışmayı başka boyuta çeker. Benim de yataktan kalkmış, kettle'a doğru otomatik pilotta gider halimi alıp çocuklara "ÖCÜ" diye yutturabilirsiniz o zaman. Hatta o çocukların geçirecekleri travma hayat boyu ruhlarında derin bir yara bile açar.
Yataktan güzel/ yakışıklı kalkan hangi insanoğlu var ki şu dünyada?[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

biz onlara insan demiyoruz zaten ya neyse=)
hem belki ben gotik istiyorum böle siyah siyah pis pis içi geçmiş bakacak(ya dadelici bakmaya çalışıp batıradabilir)
o_O[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

ben valla genel olarak tapıyorum
XX hastasıyım.
çeşitli şeylerden dolayı bazılarına az bazılarına çok tapıyorum.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag

Sosyal ağlarda paylaş

öylebir net sitesi var da sanki
ünlü dişilerin sabah kalktıkları andaki hallerii
flaş flaş flaş[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag

Sosyal ağlarda paylaş

makyajlı güzel oluyor işte
ben de banyo yapınca kokmuyorum
ama kimse bana "bakalım banyo yapmayınca kokacak mısın" diye sormuyor
e o zaman "makyajsız hiçbişi olm" demeyin kedi ciğer ilişkisi kurmayın[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...